Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creaza Cont
×
Comenzi online: 0725-558.558
Cost transport curier rapid 12.5 RON-livrare in 24 h
La comenzile peste 350 RON transport GRATUIT !
Cos cumparaturi
Noutati

Farmacia Aldedra organizeaza curs GRATUIT de "Educatie Prenatala Lamaze" sustinut de Dr. Petronela Popoviciu,  incepand cu data de 3 septembrie  ( in fiecare duminica incepand cu orele 18 ), str. Nicolae Titulescu nr. 165. Cursul consta in 4 sedinte.

 

  Va asteptam sa va inscrieti la tel : 0264-333834 sau 0725-558558 sau pe email: contact@aldedra.ro 
  In limita locurilor disponibile

     
Ne gasesti si pe facebook
»
Garantii
     Garantia produselor electronice este in conformitate cu legea romana in vigoare conform legii 449/2003.Certificatele de garantie sunt emise de importatorii produselor si complectate de SC Aldedra SRL cu stampila, semnatura operator si data cumpararii produsului.
     Beneficiarul final trebuie sa pastreze factura care contine aparatul,certificatul de garantie si dovada achitarii facturii pentru a beneficia de garantie.
     Aparatele se livreaza cu carte tehnica,traducere in limba romana si accesorii daca sunt stipulate in descrierea aparatului.
   
     In cutia aparatelor exista si lista cu service-urile autorizate in caz de defectiune,daca aparatul nu se poate repara, va fi inlocuit in termen de 15 zile de la data sesizarii si receptionarii aparatului defect la sediul vanzatorului.

     Produsele fast moving( lapte praf,suplimenti alimentari,cereale,cosmetice, etc) au data expirarii imprimata pe ambalaj sau este stipulata durata de valabilitate de la deschiderea produsului.


Producator: Stoc: Ordonare:
Momentan nu exista produse
Pagina:Scrie-ne pe facebook