Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creaza Cont
×
Comenzi online: 0725-558.558
Livrare curier 15.5 lei-48 h in ziele lucratoare
La comenzile peste 350 RON transport GRATUIT !

Noutati


 

»
Produse pentru gravide si mamici » Feminella Hereditum, 21 cps

Feminella Hereditum, 21 cps


44.00Lei *pret cu TVA
Cod: 3635
Cod producator: P638139560
In stoc: Da

Detalii produs

Feminella Hereditum este un produs inovator si unic.

Feminella Hereditum contine Lactobacillus fermentum LC40 izolat din lapte uman. Laptele matern nu este steril, ci contine multe microorganisme benefice pentru sanatate care sprijina dezvoltarea corespunzatoare si functionarea sistemului imunitar al bebelusului si al mamei. Aceste microorganisme apar în laptele matern si colonizeaza ulterior intestinul sugarului. O flora intestinala sanatoasa determina dezvoltarea corespunzatoare a sistemului imunitar la bebelus, iar un sistem imunitar care functioneaza corect formeaza o bariera în calea dezvoltarii alergiilor si bolilor autoimune.
Feminella Hereditum este un produs protejat de un brevet european valabil pâna în 2023, cu statutul de QPS (Prezumtia calificata de siguranta) – starea de securitate acordata de catre Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentara – si este singurul produs 100% natural indicat în mastita, alternativa atratamentului clasic cu antibiotice.

Destinat tratarii mastitei în timpul alaptarii, Feminella Hereditum reface echilibrul dintre bacteriile “bune si rele”, reducând coloniile de Stafilococcus prezente în timpul mastitei si lasând mai mult spatiu de dezvoltare lactobacililor, prezenti în mod fiziologic în laptele matern.

 

De asemenea, prin efectul sau rapid asupra durerii, Feminella Hereditum ajuta mama sa mentina neîntrerupta alaptarea copilului.

Prezentare:
21 cpsComenzi online: 0725-558.558
Cost transport curier rapid 12.5 RON-livrare in 24 h
La comenzile peste 350 RON transport GRATUIT !

Scrie-ne pe facebook