Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creaza Cont
×
Comenzi online: 0725-558.558
Livrare curier 15.5 lei-48 h in ziele lucratoare
La comenzile peste 350 RON transport GRATUIT !

Noutati


 

»
Synco Deal » Manorapid Synergy Dezinfectant 150 ml

Manorapid Synergy Dezinfectant 150 ml


19.00Lei *pret cu TVA
Cod: 3638
Cod producator: P638137124
In stoc: Da

Detalii produs

Manorapid Synergy este o solutie alcoolica gata preparata pentru dezinfectia igienica si chirurgicala a mainilor in zone cu risc crescut de contaminare virucida. 

In timp ce virusii incapsulati pot fi inactivati destul de usor, inactivarea virusilor neincapsulati constituie o sarcina destul de dificila pentru majoritatea dezinfectantilor. Manorapid Synergy este un produs pe baza de alcool pentru dezinfectia igienica si chirurgicala, si este eficace inclusiv impotriva virusilor neincapsulati. Are un continut scazut de alcool ceea ce il face foarte compatibil cu pielea. Aceasta compatibilitate este accentuata de continutul de agenti protectori pentru piele continuti de Manorapid Synergy.

Care este spectrul de actiune al dezinfectantului Manorapid Synergy

Manorapid Synergy se adreseaza tuturor ariilor in care este necesara o dezinfectare a mainilor, in special zonelor cu risc crescut de infectie cu virusi. Dezinfectantul acopera o gama foarte larga de aplicabilitate si actioneaza rapid, in maxim 30 secunde de la aplicare. Manorapid Synergy are un miros placut si se usuca repede fara sa lase reziduri. Este recomandat si pentru uz domestic.
 

Compozitie (ingrediente active):
 
100 g contin:
 
54,1 g ethanol
 
10,0 g propan-1-ol
 

Mod de utilizare

Dezinfectie igienica:
 
Aplicati aprox. 3ml de produs pe maini. Frecati mainile minimum 30sec
 
Dezinfectie chirurgicala:
 
Aplicati produsul pe maini si antebrate. Frecati mainile si antebratele cu produs timp de minimum 1,5 min. Daca este necesar, pentru atingerea timpului recomandat, repetati procesul.
Profilaxie pentru virusul hepatitic B – 3 x 5 ml timp de 1 min. 

Se utilizeaza la dezinfectia mainilor fara sa se mai foloseasca alt produs. Daca mainile sunt vizibil murdare spalati-le inainte de folosirea produsului Manorapid Synergy.
 
Atentionare: 
Evitati contactul cu ochii si membranele mucoase. In cazul contactului cu ochii, clatiti cu apa din abundenta si adresati-va medicului. Nu aplicati pe pielea iritata sau pe rani deschise.

 

 

Prezentare:
Flacon 150 ml

 Comenzi online: 0725-558.558
Cost transport curier rapid 12.5 RON-livrare in 24 h
La comenzile peste 350 RON transport GRATUIT !

Scrie-ne pe facebook