Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creaza Cont
×
Comenzi online: 0725-558.558
Livrare curier 15.5 lei-48 h in ziele lucratoare
La comenzile peste 350 RON transport GRATUIT !

Noutati


 

»
Doppelherz Activ » Doppelherz® aktiv Acid Folic + Complex de Vitamine B

Doppelherz® aktiv Acid Folic + Complex de Vitamine B


14.50Lei *pret cu TVA
Cod: 560
Cod producator: P63437
In stoc: Da

Detalii produs

  Vitamine  Doppelherz® aktiv
Acid Folic + Complex de Vitamine B
Doppelherz® aktiv
 
Vitaminele B au un rol important in producerea energiei organismului. Caracteristica deosebita a vitaminelor B este aceea ca functiile lor se intrepatrund asemenea unor roti dintate. Pentru ca acestea sa functioneze la nivel optim in organism, este important ca toate cele 8 vitamine din complexul de vitamine B sa fie administrate in cantitati suficiente.
      Solicitarile si stresul zilnic necesita un aport energetic crescut si rezistenta psihica sporita, sustinute de  vitaminele B.
In cazul unei alimentatii neechilibrate, aportul acestor vitamine importante poate fi deficitar.
      De asemenea, o mare parte a vitaminelor B nu poate fi preluata decat in cantitate limitata de catre organism si nu poate fi depozitata mult timp.
In cazul administrarii unei mari cantitati de vitamina B1, aceasta va fi excretata de catre organism fara a fi utilizata.
Sistemul nervos si metabolism
      Ca o componenta a coenzimelor, vitaminele joaca un rol important la "producerea de energie din hrana" si prin aceasta sunt importante pentru capacitatea de rezistenta a intregului organism.Vitamina B1, nicotinamida si acidul pantotenic sunt folositi de celule pentru formarea energiei din hidratii de carbon;
Vitamina B2 este folosita pentru producerea de oxigen si la protectia celulara, respectiv la protectia celulelor nervoase; Vitamina B6, nicotinamida si acidul pantoneic sunt de neinlocuit pentru metabolismul hidratilor de carbon, lipidelor, proteinelor;
Acidul folic este o vitamina hidrosolubila din grupul vitaminelor B. Impreuna cu vitaminele B6 si B12 este foarte important pentru metabolismul proteinelor, precum si in formarea elementelor figurate ale sangelui.
Acidul folic, Vitamina B6 si B12 - importante pentru vase de sange sanatoase
Acidul folic castiga in importanta in combinatie cu vitaminele B6 si B12, fiind implicat in mentinerea sanatatii sistemului circulator. Aceasta datorita participarii acestor 3 vitamine la degradarea homocisteinei, produs intermediar in metabolismul aminoacizilor.
 
Compozitie:
600 μg acid folic, 4,2 mg vitamina B1,4,8 mg vitamina B2, 6,0 mg vitamina B6 , 3,0 μg vitamina B12, 18,0 mg acid pantotenic, 21,6 mg niacina, 150 μg biotina.

Doza zilnica recomandata:
1 tableta dupa masa, cu o cantitate suficienta de lichid
 
Prezentare:
Cutie 30 capsule


Producator:
QUEISSER PHARMA


Comenzi online: 0725-558.558
Cost transport curier rapid 15.5 RON-livrare in 48 h
La comenzile peste 350 RON transport GRATUIT !

Scrie-ne pe facebook