Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creaza Cont
×
Comenzi online: 0725-558.558
Livrare curier 15.5 lei-48 h in ziele lucratoare
La comenzile peste 350 RON transport GRATUIT !

Noutati


Farmacia Aldedra va invita în data de 28 august, ora 18:00, la întalnirea cu tema:

PREGATIREA IMUNOLOGICA PENTRU COLECTIVITATE, MIT SAU REALITATE ?

 

Invitata:
Dr Petronela Popoviciu

Medic Primar Medicina de Familie
Educator Prenatal
Consilier Alaptare
Competenta homeopatie
Formare Psihoterapie Sistemica Familiala
Competenta de formator
Registered Circle of Security Parent Educator 

Prezentarea va avea loc la Farmacia Aldedra 4, str. N.Titulescu Nr 165

Înscrieri pe email: contact@aldedra.ro

Intrarea este libera, în limita locurilor disponibile
 
»
Energy Group » Celitin, 90 cps

Celitin, 90 cps


68.00Lei *pret cu TVA
Cod: 2678
Cod producator:
In stoc: Da

Detalii produs

Este un supliment alimentar bioinformational, cu un continut bogat de lecitina (1000 mg/ capsula) si Gingko biloba (60 mg / capsula).

Utilizare: Substantele active din compozitie au efecte pozitive îndeosebi asupra partilor din creier care raspund de concentrare, planificare pe termen lung  focusare. Prin utilizarea produsului se îmbunatateste memoria, se reduc efectele stresului, se poate preveni oboseala cronica, se trateaza insomniile si timiditatea (prin efectele armonizatoare ale bioinformatiilor asupra substantelor active din compozitie si câmpul informational al organismului).

 Poate fi utilizat ca adjuvant în tratamentele unor afectiuni ca:
-    deficiente de metabolism ale grasimilor
-    hipercolesterolemie
-    previne aparitia aterosclerozei
-    reduce caderea parului
-    optimizeaza starea unghiilor si parului

Compozitia:
   Lecitina: Toate celulele în care au loc procese vitale contin lecitina. Efectul principal al lecitinei este cel de hepatoprotector, reducând nivelul colesterolului si trigliceridelor. Prin aceste efecte previne apatitia hipercolesterolemiei, aterosclerozei, problemelor cardiace si vasculare. Întareste memoria si capabilitatea de concentrare. Lecitina este o substanta naturala, de provenienta vegetala (soia). Efectul asupra colesterolului si a altor tipuri de grasimi se prezinta prin capacitalea de modificare a acestora în grasimi hidrosolubile (dizolvabile în apa), mult mai usor de metabolizat sau de eliminat di organism.
   Gingko biloba: Mareste fluxul sanguin de la nivelul creierului, optimizând astfel oxigenarea sistemului neuronal. Regenereaza vasele sanguine capilare si protejeaza sistemul vascular. Reda elasticitatea vaselor, reduce problemele de circulatie periferica. Previne aparitia trombozelor  si tromboflebitelor. Utilizarea clinica a extrasului de Gingko biloba previne aparitia unor afectiuni ale vârstei a 3-a, ca senilitate, probleme de auz, probleme oftalmologice cauzate de hipertensiune sanguina la nivelul globului ocular, probleme de circulatie cauzate de diabetul zaharat, etc.
  Bioinformatiile: Sunt niste frecvente de radiati elecromagnetice, foarte asemanatoare cu cele provenite din sistemul nervos central, responsabile de buna functionare a organelor interne si a sistemului nervos vegetativ. Ca urmare a actiunii bioinformatlori din produs este conturbata actiunea informatiilor negative existente în organism si începe procesul de regenerare.  
 Datorita faptului ca la produsele gamei Energy bioinformatiile reprezinta o componenta esentiala, efectele terapeutice ale acestora sunt mult mai pronuntate decât ale produselor similare aflate pe piata.

Mod de administrare: o capsula pe zi , dupa masa.

Prezentare: cutie 90 cps


Comenzi online: 0725-558.558
Cost transport curier rapid 15.5 RON-livrare in 48 h
La comenzile peste 350 RON transport GRATUIT !

Scrie-ne pe facebook