Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creaza Cont
×
Comenzi online: 0725-558.558
Livrare curier 15.5 lei-48 h in ziele lucratoare
La comenzile peste 350 RON transport GRATUIT !

Noutati


Farmacia Aldedra va invita in data de 6 februarie, ora 18:00, la intalnirea cu tema:

DERMATITA ATOPICA SI IMPACTUL ASUPRA CALITATII VIETII INTREGII FAMILII

 

 

Invitati:
Dr Petronela Popoviciu

Medic Primar Medicina de Familie
Educator Prenatal
Consilier Alaptare
Competenta homeopatie
Formare Psihoterapie Sistemica Familiala
Competenta de formator
Registered Circle of Security Parent Educator

Dr Cristina Vinteler
Medic Specialist Dermatologie-Venerologie

Prezentare sustinuta în parteneriat cu La Roche-Posay Laboratoire Dermatologique


 

Prezentarea va avea loc la Farmacia Aldedra 4, str. N.Titulescu Nr 165

Inscrieri la adresa de email: contact@aldedra.ro

Intrarea este libera, în limita locurilor disponibile
»
Energy Group » Cytosan

Cytosan


143.00Lei *pret cu TVA
Cod: 2946
Cod producator:
In stoc: Da

Detalii produs

Este un preparat antioxidant, regenerant,cu spectru larg si cu un bogat continut de substante naturale, informatii din plante si minerale. Influenteaza si armonizeaza traectoria intestinului gros si subtire, a stomacului, ficatului, vezicii biliare, splinei si o serie de alte traectorii.

Substantele humice pe care Cytosan le contine protejeaza celula împotriva diferitelor radiatii (inclusiv UV), îmbunatatesc oxigenarea, elimina diferite tipuri de microbi si virusuri si au puternice efecte antitumorale. Huma este unul dintre antioxidantii cei mai puternici. Sub actiunea ei substantele toxice parasesc corpul într-un mod natural, fara nici un efect agresiv. Humatii au  capacitatea de a lega  metalele grele (plumbul, mercurul si cadmiul) si radicalii liberi,ajutînd la eliminarea lor din organism si de a regenera celulele hepatice. Alaturi de humat de potasiu contine silymarina si acid succinic.

În forma chimica pura în silymarina au fost izolati trei alcaloizi (silybina, silicristina si silydianina) care apartin flavonoidelor. Actiunea lor se bazeaza pe doua tipuri de mecanisme: pe modificarea structurii periferice a membranei celulare a hepatocitelor, în asa fel încât previne penetrarea toxinelor în interiorul celulelor si formarea de celule hepatice noi (regenerarea hepatocitelor). Ca urmare silymarina actioneaza ca antioxidant, elimina din organism radicalii liberi ajutând metabolismul si digestia.

Acidul succinic (C4H6O4) are efect de regenerare si întinerire a celulei iar potasiul intervine în mentinerea echilibrului acido-bazic si a presiunii osmotice a organismului, fiind esential pentru buna functionare a sistemului nervos si muscular. Are un rol important, în reglarea presiunii sângelui, la contractia ritmica a muschiului cardiac, regleaza activitatea rinichilor, stimuleaza eliberarea insulinei si ajuta la conversia glucozei în glicogen.
Datorita efectelor sale sustine tratamentele citostatice si radioterapia în bolile  oncologice (încetineste evolutia unor tumori ), ciroze hepatice, leucemii (în combinatie cu produsul Drags–imun).

Recomandari: 
Afectiuni hepatice, ciroze, afectiuni oncologice, artroza, osteoporoza (asociat cu Fytomineral), degenerarea oaselor si articulatiilor, dureri reumatice, efect pozitiv în tulburarile cu caracter hormonal, în problemele de oscilatie a
nivelului de estrogeni în asociere cu produsul Gynex, previne infartul miocardic si cerebral, diabet(asociat cu Fytomineral)

Mod de administrare:
-copii 6-12 ani 1-2 capsule /zi
-adulti si copii peste 12 ani 3-6 capsule /zi .
Nu se administreaza copiilor sub 6 ani fara recomandarea medicului.

Reactii adverse: Nu are

Prezentare:
90 capsuleComenzi online: 0725-558.558
Cost transport curier rapid 15.5 RON-livrare in 48 h
La comenzile peste 350 RON transport GRATUIT !

Scrie-ne pe facebook