Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creaza Cont
×
Comenzi online: 0725-558.558
Livrare curier 15.5 lei-48 h in ziele lucratoare
La comenzile peste 350 RON transport GRATUIT !

Noutati


 

»
Energy Group » Flavocel

Flavocel


67.00Lei *pret cu TVA
Cod: 2947
Cod producator:
In stoc: Da

Detalii produs

Compozitie pe tableta : Extract de hibiscus sabdariffa (nalba sudaneza) 135mg, vitamina C, 200 mg si amestec de uleiuri eterice. 

Este un produs bioinformational, antioxidant, obtinut din extracte concentrate de Hibiscus, îmbogatite cu vitamina C si cu un amestec de uleiuri eterice. Vitamina C si bioflavonoidele reprezinta o clasa de antioxidanti cu  numeroase efecte benefice asupra organismului. Rolul lor este de a inactiva radicalii liberi care apar în procesele metabolice în organism sub actiunea radiatiilor ultraviolete, a fumului de tigara, a agentilor poluanti. Faciliteaza activitatea diferitelor enzime.

Efectul antioxidant este potentat de combinatia vitamina C - bioflavonoide, care mentine sanatatea în conditii optime si stimuleaza imunitatea.

Recomandari:
Eficient în prevenirea si tratarea diverselor tipuri de viroze, si stari febrile, antioxidant în stari de oboseala, în convalescenta, previne aparitia bolilor legate de înaintarea în vârsta (arterosceroza, boli articulare etc.), diminueaza nivelul colesterolului si are efect de protectie a inimii, mentine sanatatea dintilor si oaselor, ajuta la asimilarea fierului, mentine permeabilitatea vasculara necesara proceselor de nutritie la nivel cellular, grabeste vindecarea ranilor si recuperarea dupa luxatii sau fracture

       
Mod de administrare:
-copii pâna la12 ani 1 tableta / zi
-adulti si copii peste 12 ani 2 - 3 tablete ./ zi .

Prezentare:
150 tablete


Comenzi online: 0725-558.558
Cost transport curier rapid 15.5 RON-livrare in 48 h
La comenzile peste 350 RON transport GRATUIT !

Scrie-ne pe facebook