Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creaza Cont
×
Comenzi online: 0725-558.558
Livrare curier 15.5 lei-48 h in ziele lucratoare
La comenzile peste 350 RON transport GRATUIT !

Noutati


 

»
Energy Group » Fytomineral

Fytomineral


122.00Lei *pret cu TVA
Cod: 2945
Cod producator:
In stoc: Da

Detalii produs

Produsul creste eficienta vitaminelor si a altor substante necesare nutritiei omului, ajuta la reglarea activitatii sistemului endocrin si joaca un rol important în sinteza ADN. Ajuta organismul sa-si mentina perfect echilibrul energetic. Absorbtia în organism. este de 98 %. Întreaga serie de elemente din Fytomineral actioneaza ca si componente antioxidante împotriva radicalilor liberi. Literatura de specialitate cuprinde mii de pagini despre efectele diferitelor minerale. Vom rezuma în cîteva fraze importanta unora dintre ele.

Calciul si fosforul sunt minerale implicate în mentinerea sanatatii oaselor si danturii; magneziul este indispensabil activitatii sistemului nervos si musculaturii si are un rol important în procesul metabolic prin care glucoza se transforma în energie; cobaltul, asemanator fierului este indispensabil în procesul de formare a globulelor rosii. Fara  cupru, fierul nu poate fi înglobat în hemoglobina; iodul este necesar ptr. functionarea glandei tiroide; manganul sustine activitatea unor enzime gastrice; molibdenul îsi aduce aportul la metabolismul glucidic si lipidic; potasiul si sodiul reglementeaza echilibrul hidro-electrolitic, normalizeaza ritmul cardiac. Seleniul, ca si vitamina E, este un antioxidant important, care încetineste îmbatrânirea tesuturilor, zincul controleaza si dirijeaza procesele metabolice, activitatea enzimelor si mentine integritatea celulelor. 
Fytomineral este un produs care  sustine o mai buna asimilare a vitaminelor si asigura cea mai complexa mineralizare a organismului.

Recomandari:

Osteoporoza, infectii virale, imunitate scazuta, diabet, afectiuni ale pancreasului, boli oncologice (prin eliminarea radicalilor liberi),eczeme, îmbunatateste asimilarea vitaminelor, regenereaza celulele, ajuta la detoxificarea organismului, previne îmbatrânirea, oboseala cronica, stres.

Mod de administrare:

Copii 3 – 12 ani: 10-12 picaturi, în apa, de 1-2 ori/ zi, dupa mese
Peste 12 ani: 15 picaturi, de 2-3 ori / zi, dupa mese

Nu se recomanda copiilor sub 3 ani, fara recomandarea medicului
Se agita bine înainte de utilizare.
Se administreaza în cure de 3 saptamâni, urmate de o saptamâna de pauza

Prezentare:
100 mlComenzi online: 0725-558.558
Cost transport curier rapid 15.5 RON-livrare in 48 h
La comenzile peste 350 RON transport GRATUIT !

Scrie-ne pe facebook