Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creaza Cont
×
Comenzi online: 0725-558.558
Livrare curier 15.5 lei-48 h in ziele lucratoare
La comenzile peste 350 RON transport GRATUIT !

Noutati


Farmacia Aldedra va invita in data de 6 februarie, ora 18:00, la intalnirea cu tema:

DERMATITA ATOPICA SI IMPACTUL ASUPRA CALITATII VIETII INTREGII FAMILII

 

 

Invitati:
Dr Petronela Popoviciu

Medic Primar Medicina de Familie
Educator Prenatal
Consilier Alaptare
Competenta homeopatie
Formare Psihoterapie Sistemica Familiala
Competenta de formator
Registered Circle of Security Parent Educator

Dr Cristina Vinteler
Medic Specialist Dermatologie-Venerologie

Prezentare sustinuta în parteneriat cu La Roche-Posay Laboratoire Dermatologique


 

Prezentarea va avea loc la Farmacia Aldedra 4, str. N.Titulescu Nr 165

Inscrieri la adresa de email: contact@aldedra.ro

Intrarea este libera, în limita locurilor disponibile
»
Energy Group » Gynex picaturi

Gynex picaturi


89.80Lei *pret cu TVA
Cod: 2858
Cod producator:
In stoc: Da

Detalii produs

Gynex picaturi

Gynex actioneaza în primul rând asupra meridianului energetic al conceptiei, celor trei focare, conexiunile stomacului si al intestinului gros restabilind functionarea organelor aflate pe aceste meridiane.Forta principala a întregului complex de plante medicinale este concentrata asupra regenerarii sistemului hormonal (care are un rol primordial în reglarea functiilor vitale ale organismului).Cuvântul grecesc “hormon“ înseamna a propulsa, a încuraja, a stimula. Hormonii sunt substante active si transportori ai informatiei spre organe si tesuturi vizate. Acestia actioneaza ca reglatori chimici si bio-catalizatori, influientând dezvoltarea, cresterea, viata psihica si fizica. Un nivel echilibrat al hormonilor din sânge este conditia de baza a functionarii a organismului. Omul este capabil sa produca aceste substante active în glandele sale endocrine, dar diversele tipuri de radiatii  “smogul”electromagnetic, substantele chimice si unele medicamente (cum ar fi sedativele), stresul  au un efect negativ nu numai asupra celulelor ci si asupra întregului sistem hormonal. Toate glandele endocrine functioneaza sinergic. Disfunctia centrilor reglatori se manifesta prin hipo sau hiperfunctia organelor endocrine. Gynex contine importante substante biologic active obtinute din plante, care influienteaza si induc functionarea corecta a tuturor glandelor aducând un aport de fitoestrogeni, care au o structura similara hormonilor umani si care împreuna cu efectul antiinflamator al produsului accelereaza procesul de regenerare.
Gynex este un real agent de “întinerire“atât pentru barbati cât si pentru femei.

Recomandari: 
Eficient în probleme ginecologice de natura inflamatorie si hormonala (sindromul premenstrual, tulburari ale ciclului menstrual, anexite climax, infectii genitale), hipo si hipertiroidism, noduli mamari (asociat cu crema Cytovital), osteoporozele din climax (asociat cu Fytomineral), sterilitate feminina si masculina, impotenta, adjuvant în tratamentul sclerozei multiple, reprima senzatia de foame în sistemul nervos central, fiind eficient în curele de slabire, pentru îmbunatatirea calitatii pielii, unghiilor, parului

Mod de administrare: 
Înainte de utilizare se agita foarte bine flaconul (aprox. de 21 ori). Astfel se dinamizeaza compozitia iar eficienta preparatului este mai mare.
În situatia în care nu se face o recomandare medicala se poate administra:
Adulti si copii peste 6 ani: 2-9 pic. 1-3 pe zi cu o jumatate de ora înainte de masa sau dupa masa Picaturile se  dizolva în putina apa. Pe perioada tratamentului se mareste aportul de lichide.
În cazul bolilor cronice grave, se recomanda la început o doza mai scazuta cu crestere progresiva pâna la doza maxima.  Dupa 3 saptamâni de utilizare se face pauza o saptamâna, dupa care se reia tratamentul.

Precautii în administrare:
Pe perioada tratamentului se va evita consumul de cafea, alcool si produse pe baza de menta care inhiba eficienta produsului. În situatii de supradozare pot aparea migrene, ameteli, diaree, stari de voma. În timpul sarcinii si pe perioada de alaptare nu se administreaza.

Reactii adverse: Nu s-au semnalat

Prezentare:
30 mlComenzi online: 0725-558.558
Cost transport curier rapid 15.5 RON-livrare in 48 h
La comenzile peste 350 RON transport GRATUIT !

Scrie-ne pe facebook