Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creaza Cont
×
Comenzi online: 0725-558.558
Livrare curier 15.5 lei-48 h in ziele lucratoare
La comenzile peste 350 RON transport GRATUIT !

Noutati


 

»
Energy Group » Korolen picaturi

Korolen picaturi


89.80Lei *pret cu TVA
Cod: 2859
Cod producator: P05562
In stoc: Da

Detalii produs

Korolen picaturi

Korolen armonizeaza meridianul inimii, centrul celor trei focare si meridianul guvernator. Acest traiect central influienteaza întreg organismul si functiile sale ca un fel de “supraveghetor general”. Korolen este unul dintre cele mai puternice preparate care domina întreaga pentagrama si se gaseste în vârful ei la fel ca un rege al regenerarii. Are influenta  mai ales asupra creierului. De asemenea influenteaza vasele de sânge si sângele - lichidul vital al organismului nostru. Pentru ca toate organele sa functioneze corect, este necesar si creierul sa functioneze perfect deoarece el controleaza si regleaza toate procesele din organismul uman. Exista dovezi ca sistemul imunitar este coordonat direct de creier. Principalii factori care perturba functia sa de coordonare sunt stressul, radiatiile, dar si diferite microorganisme (exemplu toxoplasmoza). 
Imunitatea noastra depinde de hormonul “timozina”produs de timus. Acest hormon regleaza celulele T protectoare (limfocitele). Daca producerea lui este insuficienta organismul nu poate lupta adecvat împotriva infectiilor. Noi  cercetari în domeniul gerontologiei au demonstrat importanta unui alt hormon - melatonina care actioneaza asupra tuturor hormonil asigurând stabilitatea tuturor functiilor vitale. 
S-a constatat de oamenii de stiinta ca la batrânete organismul slabeste deoarece  functia hipofizei si epifizei scade, de aceea prin utilizarea Korolenului care contine un complex special de plante si uleiuri eterice putem frâna procesele de distrugere celulara, stimula formarea globulelor rosii în sânge, normaliza functionarea hormonilor, functionarea creierului  si a  întregului metabolism.

Recomandari: 
Îmbunatateste circulatia sanguinica la nivelul creierului, tulburari nervoase, kinetoza, epilepsie, combate oboseala si epuizarea, surmenajul psihic, insomnii, tulburari ale circulatiei periferice, în bolile de sânge (leucemii), apoplexie, infarct miocardic, arteroscleroza, stimulator al sistemului imunitar si hormonal, al maduvei osoase, a CNS-ului, stimulator al sistemul imunitar în cazul bolilor oncologice, HIV, toxoplasmoza, întârzie procesele degenerative ale îmbatrânirii, hipo colesterolemiant.

Mod de administrare: 
Înainte de utilizare se agita foarte bine flaconul (aprox. de 21 ori). Astfel se dinamizeaza compozitia iar eficienta preparatului este mai mare.
În situatia în care nu se face o recomandare medicala se poate administra:
Copii sub 6 ani: 1-2 pic. De 2-4 ori pe zi cu o jumatate de ora înainte de masa sau dupa masa.
Adulti si copii peste 6 ani: 3-9 pic. 1-3 pe zi cu o jumatate de ora înainte de masa sau dupa masa Picaturile se  dizolva cu putina apa. Pe perioada tratamentului se mareste aportul de lichide.
În cazul bolilor cronice grave, se recomanda la început o doza mai scazuta cu crestere progresiva pâna la doza maxima. Dupa 3 saptamâni de utilizare se face pauza o saptamâna, dupa care se reia tratamentul.

Precautii în administrare:
Pe perioada tratamentului se va evita consumul de cafea, alcool si produse pe baza de menta care inhiba eficienta produsului. În situatii de supradozare pot aparea migrene, ameteli, diaree, stari de voma. În timpul sarcinii si pe perioada de alaptare nu se administreaza.

Reactii adverse: Nu s-au semnalat.

Prezentare:
30 mlComenzi online: 0725-558.558
Cost transport curier rapid 15.5 RON-livrare in 48 h
La comenzile peste 350 RON transport GRATUIT !

Scrie-ne pe facebook