Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creaza Cont
×
Comenzi online: 0725-558.558
Livrare curier 16.7 lei-48 h in ziele lucratoare
La comenzile peste 350 RON transport GRATUIT !

Noutati


 

»
Energy Group » Regalen picaturi

Regalen picaturi


110.00Lei *pret cu TVA
Cod: 2857
Cod producator: P63320
In stoc: Da

Detalii produs

Regalen picaturi

Este un preparat, obtinut dupa cele mai moderne cunostinte din fitoterapie, homeopatie, si cristaloterapie. Regalen contine o serie de substante biologice active orientate spre regenerarea celulei hepatice. Ficatul este organul cel mai important pentru detoxifierea organismului iar organul sau pereche este vezica biliara. Problemele nerezolvate pot sa induca, în scurt timp, dificultati ale bilei si invers. Ficatul filtreaza sângele de toxine, controleaza nivelul de zahar în sânge, transforma carbohidratii, albuminele, grasimile si produce enzime pentru bila care este necesara pentru prelucrarea grasimilor în intestin. Ficatul împreuna cu vezica biliara sunt doi gardieni care pazesc curatenia organismul nostru. Supraalimentatia, continutul mare de produsi de origine animala, zaharuri rafinate, produse cu aditivi alimentari (margarina, sucuri “naturale”, etc) duc la o alterare a digestiei si la modificarea florei intestinale cu cresterea microorganismelor si aparitia proceselor crescute de fermentatie. Acestea prin modificarea conditiilor determina înmultirea germenilor patogeni sau a ciupercilor. Tulburând digestia se împiedica absortia corespunzatoare a vitaminelor si mineralelor, creându-se stari carentiale (anemie, deficit de Ca etc.).
Prin îndepartarea cauzelor si sprijinirea functionarii normale a organelor obtinem o regenerare maxima a organismului. Regalen contine o serie de substante biologice active orientate spre regenerarea celulei. 

Recomandari : 
Afectiuni ale ficatului,  hepatite virale si toxice, ciroze, litiaza, lipsa de pofta de mâncare, tulburari de digestie si absortie, afectiuni ale cailor biliare dischinezii, litiaza, afectiuni  intestinale, disbioze parazitoze, meteorism intestinal, cancer hepato-biliar, reduce nivelului colesterolului, si stimulaza imunitatea, în alergii si eczeme, pete pigmentare cutanate, psoriasis (în combinatie cu Renol si Korolen), obezitate, stari de epuizare generala, diabet (în combinatie cu Fytomineral).

Mod de administrare: 
Înainte de utilizare se agita foarte bine flaconul (aprox. de 21 ori). Astfel se dinamizeaza compozitia iar eficienta preparatului este mai mare.
În situatia în care nu se face o recomandare medicala se poate administra:
Copii sub 6 ani: 1-2 pic. De 1-2 ori pe zi cu o jumatate de ora înainte de masa sau dupa masa.
Adulti si copii peste 6 ani: 3-9 pic. 1-3 pe zi cu o jumatate de ora înainte de masa sau dupa masa Picaturile se  dizolva în putina apa. Pe perioada tratamentului se mareste aportul de lichide.
În cazul bolilor cronice grave, se recomanda la început o doza mai scazuta cu crestere progresiva pâna la doza maxima. Dupa 3 saptamâni de utilizare se face pauza o saptamâna, dupa care se reia tratamentul.

Precautii în administrare:
Pe perioada tratamentului se va evita consumul de cafea, alcool si produse pe baza de menta care inhiba eficienta produsului. În situatii de supradozare pot aparea migrene, ameteli, diaree, stari de voma. În timpul sarcinii si pe perioada de alaptare nu se administreaza.

Reactii adverse: Nu s-au semnalat

Prezentare:
30 mlComenzi online: 0725-558.558
Cost transport curier rapid 16.7 RON-livrare in 48 h
La comenzile peste 350 RON transport GRATUIT !

Scrie-ne pe facebook