Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creaza Cont
×
Comenzi online: 0725-558.558
Livrare curier 15.5 lei-48 h in ziele lucratoare
La comenzile peste 350 RON transport GRATUIT !

Noutati


Farmacia Aldedra va invita in data de 6 februarie, ora 18:00, la intalnirea cu tema:

DERMATITA ATOPICA SI IMPACTUL ASUPRA CALITATII VIETII INTREGII FAMILII

 

 

Invitati:
Dr Petronela Popoviciu

Medic Primar Medicina de Familie
Educator Prenatal
Consilier Alaptare
Competenta homeopatie
Formare Psihoterapie Sistemica Familiala
Competenta de formator
Registered Circle of Security Parent Educator

Dr Cristina Vinteler
Medic Specialist Dermatologie-Venerologie

Prezentare sustinuta în parteneriat cu La Roche-Posay Laboratoire Dermatologique


 

Prezentarea va avea loc la Farmacia Aldedra 4, str. N.Titulescu Nr 165

Inscrieri la adresa de email: contact@aldedra.ro

Intrarea este libera, în limita locurilor disponibile
»
Energy Group » Stimaral picaturi

Stimaral picaturi


110.00Lei *pret cu TVA
Cod: 3173
Cod producator:
In stoc: Da

Detalii produs

Stimaral este un preparat  cu efect ionizant, adaptogen si de armonizare. Acest produs extrem de concentrat contine substante din plante medicinale si minerale. Stimaral armonizeaza în primul rând traseele energetice de comanda, ficatul, splina, în al doilea rând bila, inima, plamânii si prin aceasta influenteaza problemele care decurg din functionarea insuficienta a acestor organe pe aceste meridiane. 
Stimaral contine un complex biologic activ care mareste rezistenta organismului, creste randamentul fizic si psihic, îndeparteaza oboseala si reda energia. Este astfel elaborat încât elementele individuale din plante si cele bioinformationale sa  completeze sinergic paleta excelenta a efectului de armonizare.Un avantaj extraordinar este ca nu contine cofeina, nu da dependenta si totusi are un efect stimulativ cu 40-60% mai mare decât preparatele pe baza de cofeina. Prin analize de laborator s-a stabilit ca Stimaral are un continut mare de potasiu, calciu, fosfor magneziu, sulf, sodiu, siliciu, mangan, zinc. Componenta  principala este radacina de aur care creste în zona muntilor Vysoke Tatry, Krkonoš, Carpati si în Extremul orient.
La noi este protejata prin lege. (Denumirea de radacina de aur i se trage de la culegatori din cauza aspectului sau, dar ultimele cercetari ale fitoterapiei au aratat ca, pe buna dreptate, aceasta planta este valoroasa ca aurul. Prin efectele sale este cu totul fara concurenta si depaseste ginsengul si guarana. Radacina de aur contine o cantitate mare de acizi organici. De exemplu mentionam acidul succinic care are efect de întinerire a celulei. În continuare, mentionam o alta componenta importanta flavonoidele care au un puternic efect antioxidant si substante steroidice ca de exemplu beta-sitosterol. S-a dovedit radacina de aur  a crescut randamentul cu 6% în cazul alergatorilor pe trasee de lungimi mari, marind atât forta musculara cât si durata ei. Foarte important este faptul ca extractului  nu i s-a stabilit o toxicitate accentuata sau obisnuinta, ci dimpotriva s-a dovedit capacitatea extractului de a reduce hepatotoxicitatea unor substante daunatoare.
 Extractul are o influenta  sporita în ceea ce priveste protectia si regenerarea functiei ficatului cu efect antioxidant fata de substantele care produc methemo-globinemie, azotit de sodiu, aniline si stricnine În cadrul experimentelor s-a stabilit si un efect anti-stres foarte accentuat. Extractul reduce în muschi nivelul acidului lactic, mentine mai mare nivelul fosfolipidelor în ficat si muschi si al zaharinei în sânge. În cazul efortului de lunga durata, a fost mai accentuat efectul de normalizare deoarece concentratia de fosfati macroenenergetici a ramas practic în norma. S-a ajuns la o mai buna metabolizare a grasimilor. Printre alte rezultatete obtinute trebuie sa mentionam influienta protectoare asupra stomacului, asupra cresterii capacitatii de munca prin influienta asupra  optimizarii  metabolismului energetic, normalizarea  procesului de oxidare în creier si efectul afrodisiac. Din studiile clinice a rezultat ca extractul are o influenta terapeutica accentuata în cazul asteniilor si a parkinsonului scade nivelul dopaminei în creier. În cazul neurasteniilor s-a îmbunatatit la 80% din pacienti somnul, memoria, perceptia, viabilitatea. Dupa o terapie de 14 zile, la pacientii cu alterare moderata a auzului.
s-a stabilit pe baza de investigatie fonica, o îmbunatatire remarcabila. De asemenea s-a stabilit influenta pozitiva asupra modelarii memoriei. În Stimaral acest efect este intensificat si de alte substante aflate in compozitie.

Recomandare
Protejeaza organismul împotriva stresului si ajuta la stimularea imunitatii, stimuleaza puterea de concentrare si memorare în perioadele de activitate intelectuala intensa, creste capacitatea de efort fizic, îmbunatateste reflexele si capacitatea de comunicare,scade irascibilitatea, adjuvant în  neurastenie, astenie, nevroze ,depresii, boala Parkinson(asociat cu Korolen), scleroza multipla(asociat cu Gynex), epilepsie (asociat cu Korolen), forme usoare de diabet(în combinatie cu Regalen ) protector bun în arteroscleroza. (asociat cu Korolen), are un efect afrodisiac usor în cazul impotentei sexuale din cauze psihice, revitalizeaza întregul organism ,încetinind procesul de îmbatrânire.

Mod de administrare: 
Înainte de utilizare se agita foarte bine flaconul (aprox. de 21 ori). Astfel se dinamizeaza compozitia iar eficienta preparatului este mai mare.
În situatia în care nu se face o recomandare medicala se poate administra:
Copii sub 6 ani: 1-2 pic. De 2-4 ori pe zi cu o jumatate de ora înainte de masa sau dupa masa.
Adulti si copii peste 6 ani: 3-9 pic. 1-3 pe zi cu o jumatate de ora înainte de masa sau dupa masa Picaturile se  dizolva cu putina apa. Pe perioada tratamentului se mareste aportul de lichide.
În cazul bolilor cronice grave, se recomanda la început o doza mai scazuta cu crestere progresiva pâna la doza maxima. Dupa 3 saptamâni de utilizare se face pauza o saptamâna, dupa care se reia tratamentul.

Precautii în administrare:
Pe perioada tratamentului se va evita consumul de cafea, alcool si produse pe baza de menta care inhiba eficienta produsului. În situatii de supradozare pot aparea migrene, ameteli, diaree, stari de voma. În timpul sarcinii si pe perioada de alaptare nu se administreaza.

Reactii adverse: Nu s-au semnalat.

Prezentare:
30 mlComenzi online: 0725-558.558
Cost transport curier rapid 15.5 RON-livrare in 48 h
La comenzile peste 350 RON transport GRATUIT !

Scrie-ne pe facebook