Pediakid Sirop Appetit Tonus*125ml
Cod: P638155864
Stoc: Da
TVA inclus
53.00
RON
*pret cu TVA
-
+
Parerea clientilor 0.00
0 comentarii
Trebuie sa fi autentificat
Cost livrare: 16,70 ron . Livrare gratuita in Romania pentru comenzile de peste 350 ron
Livrare gratuita peste 150 de lei in Municipiul Cluj-Napoca
Descriere

PEDIAKID Appetit Tonus sirop stimuleaza pofta de mancare si favorizeaza cresterea in greutate. Supliment alimentar pe bază de extracte Schinduf, Spirulina, Turmeric, Ghimbir, Andiva, Nasturel, Vitamina C,  B12, Mangan, Cupru. Gust de zmeura.

 

Pediakid Appetit Tonus este recomandat pentru menținerea poftei de mâncare, creşterea în greutate și stimularea vitalității. Schinduful, Turmericul și Andivele sunt folosite tradițional pentru reglarea și stimularea poftei de mâncare, iar in asociere cu Spirulina, Năsturelul, Ghimbirul asigură vitalitate si un tonus optim. Cuprul şi Manganul contribuie la metabolismul energetic normal, iar vitaminele Cşi B12 la reducerea oboselii şi extenuarii.

Pediakid Apetit Tonus  poate fi recomandat pentru a completa alimentația copiilor, începând din momentul în care alimentația este diversificată, pînă la varsta adolescenței.

 

Sfaturi de utilizare:

Înainte de 5 ani: câte o linguriță de sirop, de două ori pe zi, dupa masă

Peste 5 ani: câte două lingurițe de sirop, de două ori pe zi, dupa masă

Poate fi administrat pe cale orală, imediat ce alimentația copilului este diversificată. A se agita înainte de administrare. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

Pentru a obține eficacitatea optimă, se recomandă utilizarea în cure de 1-2 luni, şi reluarea acesteia de mai multe ori pe an, la nevoie.

Produsul poate fi utilizat și de adulți și de adolescenți cu vârsta peste 15 ani.

 

Precauții: Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se păstra flaconul la adăpost de lumină și caldură. A se păstra flaconul la frigider după deschidere. A se consuma de preferință înainte de data expirării indicată pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemana și la vederea copiilor mici.

 

Gramaj: 125ml

Recenzii produs
Momentan, produsul nu are nici o recenzie

Adaugati o recenzie a produsului
Va rugam sa va logati

Plata cu cardul: