Gynex picaturi
Producator: Energy Group
Cod: P62490
Stoc: Da
TVA inclus
110.00
RON
*pret cu TVA
-
+
Parerea clientilor 0.00
0 comentarii
Trebuie sa fi autentificat
Cost livrare: 16,70 ron . Livrare gratuita in Romania pentru comenzile de peste 350 ron
Livrare gratuita peste 150 de lei in Municipiul Cluj-Napoca
Descriere
Gynex picaturi
 

Gynex actioneaza în primul rând asupra meridianului energetic al conceptiei, celor trei focare, conexiunile stomacului si al intestinului gros restabilind functionarea organelor aflate pe aceste meridiane.Forta principala a întregului complex de plante medicinale este concentrata asupra regenerarii sistemului hormonal (care are un rol primordial în reglarea functiilor vitale ale organismului).Cuvântul grecesc “hormon“ înseamna a propulsa, a încuraja, a stimula. Hormonii sunt substante active si transportori ai informatiei spre organe si tesuturi vizate. Acestia actioneaza ca reglatori chimici si bio-catalizatori, influientând dezvoltarea, cresterea, viata psihica si fizica. Un nivel echilibrat al hormonilor din sânge este conditia de baza a functionarii a organismului. Omul este capabil sa produca aceste substante active în glandele sale endocrine, dar diversele tipuri de radiatii  “smogul”electromagnetic, substantele chimice si unele medicamente (cum ar fi sedativele), stresul  au un efect negativ nu numai asupra celulelor ci si asupra întregului sistem hormonal. Toate glandele endocrine functioneaza sinergic. Disfunctia centrilor reglatori se manifesta prin hipo sau hiperfunctia organelor endocrine. Gynex contine importante substante biologic active obtinute din plante, care influienteaza si induc functionarea corecta a tuturor glandelor aducând un aport de fitoestrogeni, care au o structura similara hormonilor umani si care împreuna cu efectul antiinflamator al produsului accelereaza procesul de regenerare.
Gynex este un real agent de “întinerire“atât pentru barbati cât si pentru femei.

Recomandari: 
Eficient în probleme ginecologice de natura inflamatorie si hormonala (sindromul premenstrual, tulburari ale ciclului menstrual, anexite climax, infectii genitale), hipo si hipertiroidism, noduli mamari (asociat cu crema Cytovital), osteoporozele din climax (asociat cu Fytomineral), sterilitate feminina si masculina, impotenta, adjuvant în tratamentul sclerozei multiple, reprima senzatia de foame în sistemul nervos central, fiind eficient în curele de slabire, pentru îmbunatatirea calitatii pielii, unghiilor, parului

Mod de administrare: 
Înainte de utilizare se agita foarte bine flaconul (aprox. de 21 ori). Astfel se dinamizeaza compozitia iar eficienta preparatului este mai mare.
În situatia în care nu se face o recomandare medicala se poate administra:
Adulti si copii peste 6 ani: 2-9 pic. 1-3 pe zi cu o jumatate de ora înainte de masa sau dupa masa Picaturile se  dizolva în putina apa. Pe perioada tratamentului se mareste aportul de lichide.
În cazul bolilor cronice grave, se recomanda la început o doza mai scazuta cu crestere progresiva pâna la doza maxima.  Dupa 3 saptamâni de utilizare se face pauza o saptamâna, dupa care se reia tratamentul.

Precautii în administrare:
Pe perioada tratamentului se va evita consumul de cafea, alcool si produse pe baza de menta care inhiba eficienta produsului. În situatii de supradozare pot aparea migrene, ameteli, diaree, stari de voma. În timpul sarcinii si pe perioada de alaptare nu se administreaza.

Reactii adverse: Nu s-au semnalat

Prezentare:
30 ml

Recenzii produs
Momentan, produsul nu are nici o recenzie

Adaugati o recenzie a produsului
Va rugam sa va logati

Plata cu cardul: