Regalen picaturi
Producator: Energy Group
Cod: P63320
Stoc: Da
TVA inclus
110.00
RON
*pret cu TVA
-
+
Parerea clientilor 0.00
0 comentarii
Trebuie sa fi autentificat
Cost livrare: 16,70 ron . Livrare gratuita in Romania pentru comenzile de peste 350 ron
Livrare gratuita peste 150 de lei in Municipiul Cluj-Napoca
Descriere
Regalen picaturi
 

Este un preparat, obtinut dupa cele mai moderne cunostinte din fitoterapie, homeopatie, si cristaloterapie. Regalen contine o serie de substante biologice active orientate spre regenerarea celulei hepatice. Ficatul este organul cel mai important pentru detoxifierea organismului iar organul sau pereche este vezica biliara. Problemele nerezolvate pot sa induca, în scurt timp, dificultati ale bilei si invers. Ficatul filtreaza sângele de toxine, controleaza nivelul de zahar în sânge, transforma carbohidratii, albuminele, grasimile si produce enzime pentru bila care este necesara pentru prelucrarea grasimilor în intestin. Ficatul împreuna cu vezica biliara sunt doi gardieni care pazesc curatenia organismul nostru. Supraalimentatia, continutul mare de produsi de origine animala, zaharuri rafinate, produse cu aditivi alimentari (margarina, sucuri “naturale”, etc) duc la o alterare a digestiei si la modificarea florei intestinale cu cresterea microorganismelor si aparitia proceselor crescute de fermentatie. Acestea prin modificarea conditiilor determina înmultirea germenilor patogeni sau a ciupercilor. Tulburând digestia se împiedica absortia corespunzatoare a vitaminelor si mineralelor, creându-se stari carentiale (anemie, deficit de Ca etc.).
Prin îndepartarea cauzelor si sprijinirea functionarii normale a organelor obtinem o regenerare maxima a organismului. Regalen contine o serie de substante biologice active orientate spre regenerarea celulei. 

Recomandari : 
Afectiuni ale ficatului,  hepatite virale si toxice, ciroze, litiaza, lipsa de pofta de mâncare, tulburari de digestie si absortie, afectiuni ale cailor biliare dischinezii, litiaza, afectiuni  intestinale, disbioze parazitoze, meteorism intestinal, cancer hepato-biliar, reduce nivelului colesterolului, si stimulaza imunitatea, în alergii si eczeme, pete pigmentare cutanate, psoriasis (în combinatie cu Renol si Korolen), obezitate, stari de epuizare generala, diabet (în combinatie cu Fytomineral).

Mod de administrare: 
Înainte de utilizare se agita foarte bine flaconul (aprox. de 21 ori). Astfel se dinamizeaza compozitia iar eficienta preparatului este mai mare.
În situatia în care nu se face o recomandare medicala se poate administra:
Copii sub 6 ani: 1-2 pic. De 1-2 ori pe zi cu o jumatate de ora înainte de masa sau dupa masa.
Adulti si copii peste 6 ani: 3-9 pic. 1-3 pe zi cu o jumatate de ora înainte de masa sau dupa masa Picaturile se  dizolva în putina apa. Pe perioada tratamentului se mareste aportul de lichide.
În cazul bolilor cronice grave, se recomanda la început o doza mai scazuta cu crestere progresiva pâna la doza maxima. Dupa 3 saptamâni de utilizare se face pauza o saptamâna, dupa care se reia tratamentul.

Precautii în administrare:
Pe perioada tratamentului se va evita consumul de cafea, alcool si produse pe baza de menta care inhiba eficienta produsului. În situatii de supradozare pot aparea migrene, ameteli, diaree, stari de voma. În timpul sarcinii si pe perioada de alaptare nu se administreaza.

Reactii adverse: Nu s-au semnalat

Prezentare:
30 ml

Recenzii produs
Momentan, produsul nu are nici o recenzie

Adaugati o recenzie a produsului
Va rugam sa va logati

Plata cu cardul: