Uleiuri Esentiale

Uleiuri aromaterapie

Uleiurile esentiale sunt folosite cel mai des in aromaterapie, datorita beneficiilor sale atat asupra sanatatii, cat si a starii de bine. Uleiurile esentiale sunt compusi extrasi din plante, acestea capteaza mirosul si proprietatiile plantei.  

Inhalarea aromelor uleiurilor esentiale posate stimula zone ale sistemului limbic, acesta fiind partea creierului responsabila de emotii, comportamente, simtului mirosului si de memoria pe termen lung. Sistemul limbic joaca, de asemenea, un rol in controlul mai multor functii fiziologice inconstiente, cum ar fi respiratia, ritmul cardiac si tensiunea arteriala. Uleiurile esentiale pot fi inhalate sau diluate si aplicate pe piele.  

Printre cele mai intalnite beneficii ale uleiurilor esentiale se numara: reducerea stresului si a anxietatii, combaterea durerilor de cap si a migrenelor, imbunatatirea somnului si combaterea insomniei, reducerea inflamatilor, reducerea infectiilor.

La Farmacia Aldedera iti oferim uleiuri esentiale pentru aromaterapie din lavanda, menta, mandarin, eucalipt, lamaie si multe altele. 

 

Plata cu cardul: