Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creaza Cont
×
Comenzi online: 0725-558.558
Livrare curier 16.7 lei-48 h in ziele lucratoare
La comenzile peste 350 RON transport GRATUIT !

Noutati


 

»
Regulamente campanii
 

Regulamente Campanii

REGULAMENT OFICIAL Cetaphil & NeolaPharma - Galderma GIVEAWAY

 

PERIOADA  09 - 14 decembrie 2020

 

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

 

1.1. Organizatorul concursului (denumit in cele ce urmeaza “Organizatorul”) este Farmacia Aldedra, Cetaphil si NeolaPharma - Galderma.

1.2. Concursul se va derula conform prevederilor prezentului regulament (denumit in continuare "Regulament"), fiind obligatoriu pentru toti Participantii. 

 

SECTIUNEA 2. PARTICIPANTII

 

La concurs poate participa orice persoana fizica (indiferent de etnia declarata sau sex), atat cetateni romani cat si cetateni straini dar care sunt rezidenti in Romania sau cu domiciliul/resedinta temporara in tara.


NU au dreptul de participare urmatoarele persoane: angajatii companiei ALDEDRA S.R.L. (prestatori de servicii de orice fel sau colaboratori ai societatii ALDEDRA S.R.L.

 

SECTIUNEA 3. PERIOADA DE DESFASURARE 

 

3.1. Concursul se desfasoara in perioada 09 - 14 decembrie 2020.

 

SECTIUNEA 4. PREMIILE OFERITE LA CONCURS


 - Cetaphil Restoraderm lotiune de curatare + lotiune de hidratare


 

SECTIUNEA 5 : CONDITII DE PARTICIPARE

 

Pentru a se inscrie la tragerea la sorti participantii trebuie sa urmeze acesti pasi:

  • LIKE  la pagina de Facebook a Farmaciei Aldedra
  • LIKE  la pagina de Facebook Cetaphil Romania
  • LIKE  la pagina de Facebook NeolaPharma - Galderma
  • Eticheteaza doi prieteni carora le-ar placea sa participe la concurs

 

SECTIUNEA 6: EXTRAGEREA CASTIGATORULUI

 

Extragerea castigatorului se va efectua de catre Farmacia Aldedra, in data de 15 decembrie 2020 cu ajutorul programului commentpicker, iar acesta va fi anuntat de catre organizator printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook si printr-o postare speciala.

 

SECTIUNEA 7: CANALE MEDIA

 

Concursul va fi postat pe pagina de Facebook a Farmaciei Aldedra, iar castigatorul va fi anuntat in mesaj privat pe Facebook si printr-o postare speciala in data de 15 decembrie 2020.

 

SECTIUNEA 8: ALTE CLAUZE


1. Participarea la acest concurs implica cunoasterea si acceptarea integrala a prezentului regulament.

2. Participantii trebuie sa respecte conditiile mentionate anterior in Sectiunea 5.
3. In cazul in care persoana extrasa nu indeplineste toate cerintele de participare, nu poate fi contactata sau refuza sa accepte premiul, se va efectua o noua extragere folosind acelasi soft de extragere aleatorie.
4. Premiul se va trimite persoanei desemnate castigatoare prin curier.
5. ALDEDRA S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament pe durata derularii concursului, fara o notificare prealabila. Varianta modificata va fi adusa la cunostinta clientilor prin afisare pe site-ul www.aldedra.ro

 

SECTIUNEA 9: LITIGIILE SI LEGEA APLICABILA

 

Eventualele litigii aparute intre organizator, pe de o parte, si oricare dintre participanti, pe de alta parte, se vor solutiona pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta cale nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de catre instanta competenta din Municipiul Cluj-Napoca, in conformitate cu dreptul comun. Legea aplicabila este legea romana.

 

SECTIUNEA 10: SESIZARI SI RECLAMATII

 

In cazul unor sesizari sau reclamatii de orice natura, participantii la concurs pot trimite aceste reclamatii in scris la adresa de email: contact@aldedra.ro. Prezentul Regulament al concursului este disponibil in mod gratuit oricarei persoane interesate, oricand pe perioada derularii concursului, pe pagina de Facebook Farmacia Aldedra si pe site-ul www.aldedra.ro

 

SECTIUNEA 11: PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Organizatorul respecta si protejeaza confidentialitatea datelor dumneavoastra personale. Orice informatie personala este preucrata si folosita conform politicii de confidentialitate a datelor cu caracter personal si nu va fi folosita in niciun mod care contravine acestei politici.

Organizatorul se obliga de asemenea sa respecte prevederile Legii nr. 677/2001, privind protectia datelor personale stocate pe durata concursului. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/castigatorului la prezentul concurs si sa le utilizeze conform legislatiei in vigoare.

 


 

ORGANIZATOR,

FARMACIA ALDEDRA  
 

CETAPHIL

NEOLAPHARMA - GALDERMA
 

Ultimele adaugate

Cele mai vizualizate


Comenzi online: 0725-558.558
Cost transport curier rapid 16.7 RON-livrare in 48 h
La comenzile peste 350 RON transport GRATUIT !

Scrie-ne pe facebook