Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creaza Cont
×
Comenzi online: 0725-558.558
Livrare curier 15.5 lei-48 h in ziele lucratoare
La comenzile peste 350 RON transport GRATUIT !

Noutati


 

»
Revalid » Revalid Ser, 50 ml

Revalid Ser, 50 ml


59.80Lei *pret cu TVA
Cod: 3817
Cod producator: P638157816
In stoc: Da

Detalii produs

REVALID SER IMPOTRIVA CADERII PARULUI, 50 ML

Revalid® Regrowth Serum con?ine ingredientul inovator patentat Redensyl®Redensyl® reactiveaza  foliculii responsabili de cre?terea parului crescandu-i densitatea cu 8%, adica pâna la 28.000 de noi fire de par dupa 3 luni de utilizare zilnica.

Ingrediente Active

REDENSYL®
Redensyl® este un ingredient activ patentat, din domeniul cercetarii medicale regenerative. Un amestec sinergic de molecule patentate, a fost dezvoltat pentru a sutsine atât celulele ORSc cât si cele din papilla dermica, în initierea etapei de crestere a parului. Redensyl® a fost dovedit stiintific ca stimuleaza cresterea parului, reducând, în acelasi timp, caderea parului.

ARTEMISIA EXTRACT DE FLOARE DIN ALPII ELVETIENI
Artemisia este o planta din Alpii Elvetieni, cunoscuta pentru proprietatile sale antioxidante. Folosita în mod traditional de catre fermierii elvetieni drept remediu natural pentru febra, tuse si chiar pneumonie, Artemisia îndeplineste rolul de protector al pielii si de element de restabilire a echilibrului scalpului.

AJIDEW
Ajidew actioneaza ca un hidratant natural, facând parul mai usor de aranjat si reducând aparitia firelor nedorite de par rebel.

PANTHENOL
Pantenolul si-a dovedit proprietatile de stimulare a proliferarii fibroblastului si de accelerare a regenerarii celulare. Creste, de asemenea, capacitatea parului de a absorbi si retine umiditatea. În consecinta, acest ingredient contribuie la refacerea parului deteriorat si reduce aparitia vârfurilor despicate, stimulând îndesirea parului si crescând rezistenta firelor de par.

Mod de utilizare : 

Aplicati  zilnic 3.5ml (aprox. 6-8 apasari) direct pe zonele afectate ale scalpului. Parul poate fi ud sau uscat. Masati delicat serul pe scalp. Nu clati. Nu spalati parul, evita dusurile si nu utiliza sauna pâna la 6 ore dupa aplicarea serului deoarece acest lucru poate afecta negativ rezultatul. Deoarece ciclul natural de crestere al parului poate dura între 1 si 4 luni, îti recomandam sa utilizezi Revalid® Regrowth Serum zilnic pentru cel putin 3 - 6 luni pentru a obtine rezultate semnificative.

Prezentare:
50 ml 

 Comenzi online: 0725-558.558
Cost transport curier rapid 15.5 RON-livrare in 48 h
La comenzile peste 350 RON transport GRATUIT !

Scrie-ne pe facebook