Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creaza Cont
×
Comenzi online: 0725-558.558
Livrare curier 15.5 lei-48 h in ziele lucratoare
La comenzile peste 350 RON transport GRATUIT !

Noutati


Farmacia Aldedra va invita în data de 28 august, ora 18:00, la întalnirea cu tema:

PREGATIREA IMUNOLOGICA PENTRU COLECTIVITATE, MIT SAU REALITATE ?

 

Invitata:
Dr Petronela Popoviciu

Medic Primar Medicina de Familie
Educator Prenatal
Consilier Alaptare
Competenta homeopatie
Formare Psihoterapie Sistemica Familiala
Competenta de formator
Registered Circle of Security Parent Educator 

Prezentarea va avea loc la Farmacia Aldedra 4, str. N.Titulescu Nr 165

Înscrieri pe email: contact@aldedra.ro

Intrarea este libera, în limita locurilor disponibile
 
»
Solartium » MASKrym 50ml

MASKrym 50ml


59.90Lei *pret cu TVA
Cod: 3144
Cod producator: P63147
In stoc: Da

Detalii produs

CE ESTE MASKrym®?
MASKrym® reprezinta tratamentul local cu Clindamicina si Polivinil A., special conceput pentru  tratamentului zonelor mai ample cu leziuni acneice  inflamatorii sau non-inflamatorii (umeri, piept, maini, decolteu) 
Este sub forma de emulsie, care permite o absorbtie mai profunda si in concentratie optima a principiului activ si o actiune antibacteriana si antiinflamatorie mai puternica.
Nu induce fotosensibilitate, de aceea este ideal ca tratament de mentinere in perioadele cu expunere repetata la soare sau raze UV
Datorita tolerantei foarte bune a tratamentului, se recomanda chiar si la persoanele cu pielea sensibila 
Terapie adjuvanta in acneea severa, in asociere cu Mask® Plus si administrare alternata la 12 ore
PRINCIPII ACTIVE: Clindamicina 0,8%,  Polivinil A.0,2%

 

CUM ACTIONEAZA MASKrym®? 
MASKrym® contine Clindamicina, cu un puternic efect antibacterian si antiinflamator si Polivinil A., care izoleaza si protejeaza pielea de actiunea factorilor externi, care pot determina o agravare a simptomelor acneei. 
Clindamicina 0,8%:  antibiotic cu spectru larg, face parte din grupa lincozamidelor, utilizat cu succes in tratamentul  local al acneei vulgare datorita rezistentei scazute a P. acnes la actiunea sa. Studiile in vitro au demonstrat ca 97% din tulpinile P. acnes sunt sensibile la actiunea clindamicinei. 
Clindamicina se utilizeaza cu succes in tratamentul infectiilor cu germeni anaerobi si germeni gram pozitivi in cazul pacientilor alergici la betalactamine. Studii recente au  demonstrat ca este eficienta si in tratamentul Stafilococului Auriu Meticilinorezistent.
Clindamicina si-a demonstrat eficienta in reducerea leziunilor din acneea vulgara prin doua mecanisme: actiune antibacteriana si reducerea  acizilor grasi din sebum, care au o actiune comedogenica. In plus rata de absorbtie la nivel sistemic este foarte mica, de aceea administrarea topica a clindamicinei este considerata  sigura si bine tolerata. 
Polivinil A. 0,2%: formeaza o pelicula non-ocluziva care protejeaza pielea de contaminarea bacteriana, reechilibreaza nivelul  PH-ului  natural al pielii si creaza la nivelul epidermului un mediu nefavorabil pentru  dezvoltarea  si proliferarea  bacteriilor patogene.

MASKrym®: TOLERANTA SI SIGURANTA TRATAMENTULUI
MASKrym® nu contine parfum sau alcool etilic care pot irita tegumentul. Toleranta tratamentului este foarte buna, de aceea se recomanda si la presoanele cu pielea sensibila sau cu intoleranta la alte preparate.

MASKrym®: AVERTIZARI
Evitati expunerea directa la soare si raze UV imediat dupa aplicare. Nu lasati produsul la indemana copiilor. Nu au fost efectuate studii pe produs in timpul sarcinii, nu este recomandata administrarea in aceasta perioada. Consultati medicul in caz de utilizare prelungita sau hipersensibilitate cunoscuta la unul din componentele produsului.

MASKrym®: CONTRAINDICATII
Studiile de permeabilitate cutanata efectuate in cadrul Departamentului de stiinte Farmaceutice din cadrul Universitatii de Studii din Milano au demonstrat ca, datorita Polivinil A. din compozitie, niciuna din componentele produsului nu penetreaza in mod semnificativ bariera cutanata, iar studiile de citotoxicitate prin metoda contactului direct, de sensibilizare alergica si iritatie cutanata nu au evidentiat nici o contraindicatie pentru utilizarea produsului.

MASKrym®: DOZARE SI MOD DE ADMINISTRARE
De preferinta seara, aplicati pe zonele ce necesita tratamentul, distribuind emulsia uniform, apoi indepartati dimineata printr-o curatare obisnuita.
Acnee usoara si moderata: 1 aplicare/zi.
Acnee severa*: 2 aplicari/zi la interval de 12h sau administrarea alternata Mask Plus.
*Desi terapia locala cu antibiotic s-a demonstrat eficienta in acnee, in formele mai severe se recomanda ca adjuvant in terapia orala, de aceea se recomanda consultarea medicului inainte de initierea tratamentului.Comenzi online: 0725-558.558
Cost transport curier rapid 15.5 RON-livrare in 48 h
La comenzile peste 350 RON transport GRATUIT !

Scrie-ne pe facebook