Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creaza Cont
×
Comenzi online: 0725-558.558
Livrare curier 16.7 lei-48 h in ziele lucratoare
La comenzile peste 350 RON transport GRATUIT !

Noutati


 

»
Suplimente » Supramax Articulatii 30 plicuri

Supramax Articulatii 30 plicuri


59.80Lei *pret cu TVA
Cod: 2548
Cod producator: P638159184
In stoc: Da

Detalii produs

Supramax Articulatii este o formula ultramoderna naturala, unica in Romania, pe baza de hidrolizat de colagen (Fortigel).
Oasele dintr-o articulatie sunt acoperite de un strat de cartilaj cu functie dubla: amortizarea socurilor si inlesnirea alunecarii suprafetelor articulatiei in timpul miscarii. Cartilajul articular este alcatuit dintr-o retea de fibre de colagen, in ochiurile careia se gasesc molecule speciale, formate din proteine si glicozaminoglicani, care retin o cantitate mare de apa (mai mult de 90%). In structura cartilajului exista celule numite condrocite, care reinnoiesc permanent substantele care il alcatuiesc. Cand numarul sau activitatea condrocitelor se reduce si nu mai exista suficient colagen si glicozaminoglicani sau cand aceste substante sunt distruse de activitatea unor enzime, echilibrul intre formarea si distrugerea componentelor articulatiei este perturbat, iar cartilajul se transforma dintr-o structura neteda si elastica intr-una neregulata si rigida. Rezultatul este compromiterea miscarii si aparitia disfunctiilor articulare.
Supramax Articulatii este o formula ultramoderna, naturala, unica in Romania, pe baza de hidrolizat de colagen (Fortigel).
Hidrolizatul de colagen actioneaza in 3 etape:
  1. Absorbtia: dupa administrarea Supramax articulatii, hidrolizatul de colagen (Fortigel) este rapid absorbit in tractul gastro-intestinal;
  2. Distributia: peptidele derivate din hidrolizatul de colagen(Fortigel)patrund, prin intermediul sistemului circulator, in tesutul cartilaginos al articulatiilor.
  3. Stimularea:hidrolizatul de colagen (Fortigel) stimuleaza sinteza de colagen tip II si de proteoglicani, structura de baza a cartilajului.
Supramax articulatii:
  • benefic in afectiunile reumatice;
  • imbunatateste mobilitatea articulatiilor;
  • restaureaza cartilajul;

Degradarea cartilajului poate crea disconfort in activitatile zilnice. S-a demonstrat stiintific ca administrarea zilnica, timp de 12 saptamani, a 10gr de hidrolizat de colagen (Fortigel) continut in Supramax articulatii a dus la imbunatatirea urmatorilor parametri:
  • durere;
  • mobilitate;
  • flexibilitate;
In cazul persoanelor testate, ce prezentau:dificultati la miscare, dureri la efort, la urcatul treptelor si la efectuarea de exercitii fizice sau miscari bruste, peptidele din hidrolizatul de colagen au contribuit la pastrarea mobilitatii articulatiilor si la imbunatatirea calitatii vietii.
Mod de administrare:
Adulti:1 plic pe zi.

Se recomanda administrarea de durata(de cel putin 3luni).


Comenzi online: 0725-558.558
Cost transport curier rapid 16.7 RON-livrare in 48 h
La comenzile peste 350 RON transport GRATUIT !

Scrie-ne pe facebook